Na društvenoj mreži Fejsbuk, stranici Politika Crna Gora, objavljen je video čiji su glavni akteri predsjednička kandidatkinja SDP Draginja Vuksanović i nekadašnji lider ugašenog Liberalnog saveza Crne Gore Slavko Perović.

Video je za vrlo kratko vrijeme dostigao 1000 “lajkova”, dok je pregledan preko 58.700 puta! Da je riječ o apsolutnom hitu svjedoči podatak da je “share” na još preko 100 profila!

U videu koji traje 34 sekunde u prvom dijelu je govor Vuksanovićke sa konvencije na Cetinju u kojem je citirala riječi Perovića iz sredine 90-ih godina.

– Postojaće Crna Gora, dok je Lovćena nad nama dok je mora kraj Bara i Kotora, dok je sunca i dok je Grahovca – ponovila je Vuksanovićka riječi Perovića.

Nakon toga u videu je obraćanje Slavka Perović iz oktobra 2015. godine na kniževnoj večeri u Nikšiću, koji je odgovorio šta misli o SDP.

– Pi. Mislim to je najsramnija udbaška organizacija koja se pojavila. Mislim, molim te, ko bi od nas prihvatio da mu Ranko Krivokapić bude predsjednik, a da mu ne kaže mrš suvoklepine miči mi se odatle, jer ću čudo napravit. Eto, to je to – poručio je tada Perovič.

Vuksanovićka je očigledno željela da se citiranjem Perovića “dodvori” procrnogorski orjentinanim biračima odnosno na taj način prikrije sopstvene i planove njenog lidera Ranka Krivokapića koji sada praktično samo izvršava naloge svojih novih partnera odnosno tajkuna iz Beograda bliskih Rusiji.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve