Petak, 22 Septembra, 2023
Rubrika:

Herceg Novi: Jak vjetar lomi drveće, dio opštine bez struje

Ekipe Službe za spašavanje, Komunalne policije, Komunalno stambenog uklanjaju oboreno drveće i grane koje ometaju saobraćaj. Ima oštećenih automobila, a pojedini djelovi grada su bez električne energije

U Herceg Novom večeras duva jak sjeverni vjetar jačinom od oko 70 kilometara na sat, saopšteno je RTHN iz lokalne meteorološke stanice gdje je mjerenje obavljeno, a udari, kako kažu, mogu biti i intenzivniji u drugim djelovima grada.

Foto: RTHN
Foto: RTHN

Ekipe Službe za spašavanje, Komunalne policije, Komunalno stambenog uklanjaju oboreno drveće i grane koje ometaju saobraćaj. Ima oštećenih automobila, a pojedini djelovi grada su bez električne energije.

Komandir Službe zaštite i spasavanja, Zlatko Ćirović, njihove četiri ekipe su na terenu i uklanjaju drveće na Podima, Savini, Kumboru, Dubravi, Igalu i Kamenarima.

V.d načelnika Komunalne policije Boro Obradović potvrdio je da je na magistralnom putu dosta polomljenog granja i da je potreban dodatan oprez u saobraćaju.

Oboreno je drvo na Karači, stubovi javne rasvjete u Kumboru i na Toploj III, drvo kod Renoovog servisa, na šetalištu, oborene grane oštetile su automobile na parkingu na Škveru i na Dubravi kod cvjećare, a uviđaj je obavila policija.

Bez električne energije su potrošoči dijela Igala, Njivica, Žvinja, Zelenike i dio rivijere.

IzvorRTHN

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve