Stabilna zdravstvena situacija u Crnoj Gori biće uslov za uspješnu turističku sezonu koja je pred nama, ocijenio je Branimir Gvozdenović, politički direktor DPS-a i koordinator za Bar. On je na sjednici opštinskog odbora u tom gradu istakao doprinos Vlade Crne Gore i Opštine Bar u dijelu podrške i pomoći građanima i privredi kako bi se izbjegle neželjene posljedice izazvane virusom.

Sa sjednice OO Bar (Foto: DPS Bar)

Na sjednici je, kako je saopšteno, bilo riječi o velikom broju aktivnosti koje je Opštinski odbor u Baru realizovao u proteklom periodu, a koje će biti intenzivirane u predstojećim sedmicama.

“Zahvaljući dobro vođenoj politici u proteklom periodu, ocijenjeno je, da Demokratska partija socijalista u Baru ima velike šanse da ostvari odličan izborni rezultat na predstojećim izborima i time nastavi put evropskog razvoja Crne Gore. Data je puna podrška daljoj realizaciji Izbornog programa DPS-a, kojoj su građani Bara dali podršku 2018. godine”, saopštili su iz barskog DPS-a.

Osim Gvozdenovića, sjednici je prisustvovao i Andrija Radman, koordinator Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore za Bar.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve