Gvozdenović – Davije: Značajna podrška OEBS-a

Na sastanku je, između ostalog, bilo riječi o dosadašnjoj uspješnoj saradnji Skupštine Crne Gore sa Misijom OEBS-a u Crnoj Gori, posebno stavljajući akcenat na značaj programa podrške koju ta organizacija pruža Skupštini u dijelu jačanja administrativnih kapaciteta

Potpredsjednik Skupštine i predsjednik Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva Branimir Gvozdenović, sastao se danas sa šeficom Misije OEBS-a u Crnoj Gori ambasadorkom Mariz Davije (Maryse Daviet).

foto skupstina.me

Na sastanku je, između ostalog, bilo riječi o dosadašnjoj uspješnoj saradnji Skupštine Crne Gore sa Misijom OEBS-a u Crnoj Gori, posebno stavljajući akcenat na značaj programa podrške koju ta organizacija pruža Skupštini u dijelu jačanja administrativnih kapaciteta.

Potpredsjednik Gvozdenović informisao je amabasadorku Davije o dosadašnjem radu i sprovedenim aktivnostima Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva, kao i političkim okolnostima koje utiču na njegovo funkcionisanje. Tim povodom, potpredsjednik Gvozdenović uputio je zahvalnost ambasadorki Davije na konstruktivnoj saradnji, ističući važnost podrške koju Misija OEBS-a pruža Skupštini.

Komentari

avatar