Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Gurni Radomira u vodu – on opet ispliva

''Ogadio se jutros opet u neformalnome biltenu Krivokapić-Abazovićeve Vlade IN4S-u – Radomir Masni. Zamjera jutros Aleksandru Radomanu što se usudio njegova idola Radovana Karadžića nazvati zločincem''

Piše: Adnan Čirgić 

Ogadio se jutros opet u neformalnome biltenu Krivokapić-Abazovićeve Vlade IN4S-u – Radomir Masni.

Zamjera jutros Aleksandru Radomanu što se usudio njegova idola Radovana Karadžića nazvati zločincem.

Trtoljajući o svemu i svačemu, zaboravio je da je koliko juče Radoman u njegovu tekstu bio tek samo tuđi posilni, a danas mu se već čini ne samo da je ideolog no i sâm Sekula Drljević.

A nije ni čudo da se Uljareviću – nesuđenome Đurišiću – od Radomana priviđa Sekula nakon onako maestralnoga brijanja nasuvo. Bez želje da se ponovo spuštam u glib u kojem decenijama pliva i da rastovaram Masnome bisage laži, pitao bih bivše ministre kulture, prosvjete i nauke (čast odveć rijetkim izuzecima) je li im danas jasno kako nam se desila Vesna Bratić?

Je li ih stid što je Radomir Uljarević bio njihova glavna uzdanica u sektoru koji se tiče knjige – od izdavaštva do međunarodnih sajmova? Da nije bilo tih ministara, Radomir Uljarević bio bi tek bijedni pseudopjesnik.

Ovako Radomir Uljarević ostaje neumrli svjedok bijede njihove politike.

Ko ne vjeruje, neka istraži koliko je desetina hiljada eura taj sljedbenik Pavla Đurišića dobio od ministara kulture, prosvjete i nauke u nezavisnoj, antifašističkoj Crnoj Gori!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
28.03.2022-12:03 12:03

Zalud Radomira Uljarevica zvanog Proliv guraju ka tikvu u vodu,ona opet na povrsinu,tikva je tikva tj.Radomir Uljarevic(njega bu u Srbiji zvali Bundeva).