Nedjelja, 29 Januara, 2023
Rubrika:

Graničnoj policiji donirana oprema vrijedna oko 210.000 eura

Donirana vrijedna oprema, kako su najavili, će se koristiti u vršenju poslova granične kontrole na graničnim prelazima u cilju suzbijanja prekograničnog kriminala

Dragan Klikovac, v.d pomoćnika direktora za Sektor granične policije i oficir za vezu Savezne policije Njemačke Florijan Vedekind potpisali su Sporazum o donaciji 14 vidoskopa vrijednih oko 210.000 eura, a u korist Sektora granične policije, saopšteno je iz Uprave policije.

“Ovaj Sporazum je potpisan na osnovu bilateralne saradnje između Saveznog ministarstva za unutrašnje poslove i izgradnju zajednice Savezne Republike Njemačke i Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave policije”, navodi se u saopštenju.

Donirana vrijedna oprema, kako su najavili, će se koristiti u vršenju poslova granične kontrole na graničnim prelazima u cilju suzbijanja prekograničnog kriminala.

“Sektor granične policije ostvaruje kontinuirano dobru saradnju sa oficirom za vezu Florijanom Vedekindom, što rezultira jačanjem kapaciteta granične policije i dodatnim unapređivanjem sitema granične bezbjednosti naše države”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve