Utorak, 3 Oktobra, 2023
Rubrika:

Građani reaguju: Građevinski radovi u Cetinjskom manastiru, nećemo dozvoliti devastaciju!

Cetinjani su poručili da neće dozvoliti devastaciju Manastira kao što su "nesavjesni podstanari" devastirali mnoge crkve i manastire u Crnoj Gori.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije na kojima se, kako navode zabrinuti građani, vidi da se u Cetinjskom manastiru “izvode veći građevinski radovi”.

Cetinjani su poručili da neće dozvoliti devastaciju Manastira kao što su “nesavjesni podstanari” devastirali mnoge crkve i manastire u Crnoj Gori.

Osim što žele da znaju o čemu je riječi, traže i da im se da na uvid zahtjev i dozvola za izvođenje radova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Adan
17.06.2021-11:50 11:50

I ovome ce se stati na kraj. Jako mi je zabrinjavajuce da rtv Cetinje ni rijeci o ovoj sramotnoj raboti. I tamo je osvjezilo.

Safet
17.06.2021-12:06 12:06

E CETINJANI obrukaste i djedove i pradjedove i sve sto postoji Crnogorska zasta su se borili i amanet vam ostavili da cuvate CRNU GORU sad oce CETNICI da vas dokusuraju ono sto je ostalo OD 1918 nemate srca da izadjete i kazete OKUPATORU DOSTA VISE STOP DJE VAM JE SRCE ! Pozovite veliku gospodju DAMU SRCANU-KRALJICU CRNOGORSKU- VUKSANOVIC STANKOVIC PRVA PIONIRKA ispred NAS KRENE I STANE OKUPATORIMA NA PUT DA NAS NE UNISTAVAJU CETNICI!