Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Forum žena SDP: Vrijeme da se pokrene rad Savjetovališta za dijabetes, koje sada postoji samo na papiru

Kako je saopšteno iz te političke partije, predavanje je održala dr Ksenija Vušurović sa posebnim osvrtom na život sa dijabetesom i kako prevazići svakodnevne poteškoće u vezi sa tim

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv dijabetesa, danas je Forum žena SDP-a u Biznis centru realizovao predavanje povodom problema sa kojim se susrijeće veliki broj građana.

Kako je saopšteno iz te političke partije, predavanje je održala dr Ksenija Vušurović sa posebnim osvrtom na život sa dijabetesom i kako prevazići svakodnevne poteškoće u vezi sa tim.

Foto: SDP
Foto: SDP

“Veliko prisustvo naših sugrađana i interesovanje za ovu temu jasan je pokazatelj da se ovom pitanju kao društvo moramo posvetiti ozbiljnije”, kazala je Vušurović.

Forum žena SDP-a došao je do zakjučaka kako je vrijeme da se konačno pokrene rad Savjetovališta za dijabetes koje sada postoji samo na papiru.

Foto: SDP
Foto: SDP

“Za tu namjenu bi se mogao iskoristiti prostor u staroj Bolnici Danilo I, koji bi mogao biti iskorišćen i u svrhu Savjetovalište za dijabetes, ali i kao savjetovalište za neke druge bolesti kojima se od početka korona krize puno manje bavimo, zanemarujući koliko edukacija znači u preventivi i kasnijem liječenjem”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve