EROR 404: KRIP partneri za manipulacije i prevare uvijek spremni

Družina KRIP koju čine  Duško Knežević, Neđeljko Rudović, Željko Ivanović i Miodrag Perović za sopstvene potrebe spremna je da raznim manipulacijama i podmetanjima učini sve kako bi došli do nečeg što ne zaslužuju u svojim biznisima.

O Kneževićevim manipulacijama i prevarama čitamo posljednjih sedmica, mjeseci pa i godinama. O njegovim prevarama redovno su i pisale “Vijesti”. Ivanović, Perović su za Kneževića u svojim medijima znali da istaknu da je biznismen blizak vlastima, protiv koje su medijski reketaši godinama. Sada je na Rudoviću koji kreira kampanju i koji je suosnivač agencija Trust koju vodi njegova supruga Mirjana da osmisli način kako da DK ispadne žrtva, a ne prevarant. Nemoguća misija.

Međutim, uz pomoć tehničke alatke EROR 404 KRIP družina misli da kod običnih ljudi može . Uklanjanje tekstova sa interneta koji govore o malverzacijama Kneževića, ipak, nije uklonilo arhive štampanih izdanja tabloida Vijesti i Monitora. Portal Aktuelno I danas donosi neke od tekstova.

Kneževiću ne daju zemljište

Upravni sud odbio je žalbu Jadranskog sajma i potvrdio rješenje Ministarstva finansija i budvanskog katastra iz marta prošle godine, kojim se ne dozvoljava da se veliki zemljišni kompleks na kome se nalaze sajamske sale prevede u vlasništvo te kompanije.

Zahjev kompanije, koja je u većinskom vlasništvu Atlas grupe biznismena Duška Kneževića je da se umjesto sada upisanog prava korišćenja, upiše pravo svojine na zemljište koje je Jadranski sajam kao osnivački ulog unio u firme Expo Budva i Expo hotel partners.

Naredni primjer govori o problemima koje je Knežević imao sa Vladom u vezi upravljanja bolnicom Meljine.

Ministri se žalili na prijetnje, Duško je samo pitao

Ministri zdravlja i finansija Budimir Šegrt i Radoje Žugić žalili su se nedavno na sjednici jedne od Vladinih komisija da su dobili poruke od predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, koje smatraju prijetećim, zbog planiranog raskida ugovora za bolnicu u Meljinama, potvrđeno je Vijestima iz više izvora u Vladi.

Ta dva ministarstva su analizirala ugovor o privatizaciji zdravstvenog kompleksa, čije preporuke idu ka raskidu posla sa Kneževićevom Atlas grupom.

Prema informaci j ama Vijesti”, na. sjednici na sjednici Komisije za ekonomsku politiku (KEP) ministrima je savjetovano da to prijave nadležnim državnim organima.

Žugić i Šegrt juče nijesu odgovorili Vijestima da li su povodom tih navodnih prijetnji nešto preduzeli.

Knežević je potvrdio Vijestima da je tačno da je sa dvojicom ministara imao komunikaciju na temu bolnice Meljine i oko toga što do danas nije potpisan aneks ugovora, koji je usaglašen početkom prošle godine na ekspertskom nivou između Atlas grupe i predstavnika Ministarstva finansija.

 

Komentari

avatar