Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

Ekipe Agencije za stanovanje saniraju zaštitne ograde duž ulica i bulevara

Iz Glavnog grada još jednom apeluju na vozače da brzinu prilagode saobraćajnim propisima, odnosno uslovima gradske vožnje kako bi u prvom redu doprinijeli bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a onda i očuvanju infrastrukture uz gradske saobraćajnice

Ekipe Agencije za stanovanje Glavnog grada koriste lijepo vrijeme kako bi sanirali zaštitne ograde duž ulica i bulevara, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Danas su angažovane na bulevarima Svetog Petra Cetinjskog, Pera Ćetkovića, Save Kovačevića, na bulevaru prema Zlatici, kod Katoličke crkve, kao i u ulicama Stanka Dragojevića, Jovana Tomaševića, Meše Selimovića i drugim lokacijama. Ekipe i u narednim danima nastavljaju sa radom na sanaciji oštećenja”, naveli su u saopštenju.

Foto: Glavni grad

Iz Glavnog grada još jednom apeluju na vozače da brzinu prilagode saobraćajnim propisima, odnosno uslovima gradske vožnje kako bi u prvom redu doprinijeli bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a onda i očuvanju infrastrukture uz gradske saobraćajnice.

“Ekipe su angažovane i na drugim lokacijama i sprovode redovne aktivnosti u domenu svojih nadležnosti, odnosno na izgradnji novih poligona, poboljšanju uslova stanovanja”, dodaju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve