Nakon smjene vlasti u Budvi, nezavisni poslanik Stevan Džaković kazao je da poslanici opozicije, prema onome što su dali medijima na uvid, nisu u potpunosti ispoštovali njegov uslov o otvorenim listama.

Stevan Džaković

„Naime, poslanici iz redova Demokrata su pokazali papir sa potpisima koji nije zaveden ni u arhivi njihove stranke, a kamoli u za to nadležnoj službi Skupštine Crne Gore. Isti scenario kao nedavno kada se kobajagi bile ponuđene ostavke predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine Opštine Budva“, kazao je Džaković.

I toga dana, kao i danas, rekao je on, ostavke nisu bile predate skupštinskoj službi niti zavedene.

„Nisam ja važan u ovoj priči, važni ste vi za koje pojedini poslanici misle da vas sitnim igrama mogu obmanuti“, poručio je Džaković.

On je objasnio da su poslanici DF-a i URE uredno zaveli svoje potpise.

„Ali, pitam se zašto je trebalo skoro četiri godine da do ovoga dođe? Znači li to da samo kada je pristup nekoj kasi ugrožen, kao što je sada opštinskoj kasi Budva, oni reaguju? Ili kada su ugrožene fotelje? Ovo je samo prazno slovo na papiru za čije sprovođenje nisu ništa preduzeli“, saopštio je Džaković.

On je dodao da njihov odnos prema njemu govori da im je stalo samo do “gole vlasti i ličnog partijskog interesa“.

„Da su barem povukli onu sramnu prijavu protiv nas koji ne mislimo kao oni, možda bi se predomislio. Na kraju pokazali su da od političke korupcije ne prezaju kada je u njihovom interesu, što bi ovo svakako bilo, da se ostvarilo“, poručio je Džaković.

On je kazao da će vrlo brzo u Skupštini pokazati šta zaista misle o individualnim kandidaturama, „a oni nakon svega što smo doživjeli moja porodica i ja, nemaju pravo ništa da traže od mene“, naveo je Džaković.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve