Portal In4s objavio je juče fotografiju nezavisnog odbornika iz Budve Stevana Džakovića i tekst sa naslovom “Drama u Budvi: Džaković razmišlja o samoubistvu?” i informaciju da se on nalazi na krovu višespratnice u Budvi, prenose Vikend novine.

“Nezavisni odbornik Stevan Džaković nalazi se na krovu višespratnice u Budvi. Podsjetimo, danas se održava sastanak legalno izabranih budvanskih vlasti i ‘pučista’ kojem ne prisustvuje nezavisni odbornik Stevan Džaković, koga opozicija sumnjiči da je usljed političke korupcije promijenio stranu i učestvovao u formiranju nove skupštinske ‘većine’”, napisao je portal In4s.

Nakon pojavljivanja ove informacije na portalu In4s, vijest su prenijeli mnogi portali u Srbiji, a sve je izazvalo ogromno uznemirenje porodice Džaković i njenih prijatelja i poznanika.

“Instalirao sam bojler na krovu moje kuće. Ne radi se ni o kakvoj višespratnici u Budvi, već o mojoj porodičnoj kući. Na krovu su bili i majstori, ali je neko vješto izbjegao da i njih snimi. Dodatna laž je bila da sam se u trenutku objavljivanja te informacije nalazio na krovu, jer se sve događalo dan prije”, kazao je Džaković Dnevnim novinama.

Inače, informacija je plasirana u trenutku kada su počinjali razgovori nove većine i dosadašnje vlasti u Budvi, što je dodatno dramatizovalo informaciju.

“Nijesam vjerovao da će ovako daleko ići. Moja porodica i ja smo izloženi neviđenim pritiscima. Ovo što je objavljeno je čisti fašizam. Zbog toga sam odlučio da tužim portal koji je prvi objavio ovu laž”, kaže Džaković.

Nakon par sati od objavljivanja informacije ona je skinuta sa velikog broja portala, pa i sa In4s. Tragovi na internetu su, međutim, ostali.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve