Najzad se iz mišje rupe oglasio međunarodni prevarant, mitoman i denuncijant, višegodišnji doušnik Dušan Knežević i potvrdio sve navode sa portala aktuelno.me.

Knežević potvrdio da je godinama špijao i da je protiv Mila Đukanovića krenuo prije nekoliko godina, a ne u januaru kako je donedavno lagao.

Poslije dvije nedjelje i preko 30 tekstova koje smo objavili na portalu aktuelno.me o aktivnostima DK i tome ko stoji iza njega i njegovih naizgled iznenadnih napada na crnogorske zvaničnike prije svega predsjednika Crne Gore, ali i glasnog ćutanja njegovih plaćenika od Neđeljka Rudovića i agencije Trast /Trust/, Melihe Ramusović, do vlasnika Vijesti, brojnih plaćenih novinara i pojedinaca sa kojima posljednjih nedjelja Knežević kontaktira i traži podršku u svojoj prljavoj kampanji laži podmetanja i poluistina, objavljivanje djelova službenih bilješki o špijunskom radu ovog prevaranta, ipak ga je natjeralo da se izvuče iz mišije rupe u kojoj se krije nedjeljama i odakle povremeno izlučuje otrov pomiješan sa sopstvenim otpadom i prizna da jeste doušnik!

Rudović kreator nečasne kampanje DK

Ko su pojedinci i grupe koje komanduju Kneževićem i pišu mu saopštenja?

Iako su i on i njegovi jataci, inspiratori i saradnici u prethodnih mjesec i po dana, izbjegavali da komentarišu bilo koju od naših pouzdanih informacija, a podsjećamo vas to je bilo: Da je Knežević prije davanja snimka Frontu i timu koji mu osmišljava medijsku kampanju predvođen vlasnicima Vijesti, taj snimak ponudio predstavnicima srpske BIA agencije, sa namjerom da to Srbija iskoristi u ovoj situaciji povišenih tenzija i da u Srbiji dobije sigurnu kuću za svoje prljave namjere. Pa kad su ga iz Srbije odbili i zaprijetili da će biti uhapšen čim dodje u Srbiju, promijenio je plan, pa video klip poslao svom timu. Vlasnicima Vijesti, Neđeljku Rudoviću, Ranku Krivokapiću, Dritanu Abazoviću, novinarima Dan-a, predstavnicima Fronta… koji su taktički riješili da to objavi portal IN4S Gojka Raičevića jer je najgluplji među njima, a onda će se svi ostali mediji nadovezati i krenuti da spinuju.

Ivanović i Perović saborci za pranje biografije Kneževića

Objavili smo, takođe, kako mu u tome pomaže bivši vlasnik Kurira Raja Rodić i Olivera Ilinčić, zatim da mu akciju koordiniše i Ratko Knežević, koji mu daje sugestije i koristi svoje novinarske i lične veze da zove novinare i dostavlja im lažne vijesti, poput one koju je tražio od jedne svoje novinarke, da pusti priču u crnogorske medije, kako je DK u Pančevu, pod kontrolom BIA, kako bi dodatno rasplamsao sukob CG –Srbija, vjerujući da će to ubrzati Đukanovićev pad.

Olivera Ilinčić, uzdanica DK za Srbiju
Ratko Knežević je uvijek tamo kada nešto se radi protiv CG

Prvi smo raskrinkali i ulogu agencije Trast /Trust/, kao i lažnog advokata Zorana Piperovića i njegov tajni odnos sa Melihom Ramusović, kao i ulogu Melihe u tajnim snimanjima!

Rudović pokušava da spasi poslove agencije, pa sve preuzima na sebe

Meliha Ramusović: Medijska savjetnica DK, zadužena za fotografisanje svog šefa prilikom prijema i učešća na biznis forumima kada Knežević zaskače političare i uticajne ljude ne bi li sebe predstavio kao osobu od ugleda

Sve vrijeme su ovo čitali svi u CG, ali niko nije smio da prenese, niti da demantuje, trudeći se da se o ovome ne priča.

Kad smo najavili dosije o Kneževiću i kada je poslije prvog dijela Knežević shvatio da smo zaista u posjedu dokumenata o njegovom izdajničkom radu, kad je vidio da citiramo bilješke koje je potpisivao, preko tima za kontrolu medijskih manipulacija, donijeta je odluka da preko Dražena Živkovića (portal Borba) za koga sam Knežević tvrdi da mu daje platu, objavi priznanje, ali da se nekako skloni suština, a ona je prosta.

DOSIJE DUŠKA KNEŽEVIĆA: SUBJECT DK

Duško Kneževič je doušnik, izuzetno loša osoba, lopov, kradljivac, prevarant, ucjenjivač i džeparoš sa kravatom i ajfonom, lažov, koji je mjesec i po dana pred izbore 2016. godine obilazio strane ambasade i strane obavještajne centre, promovisao proruske stranke, hvalio se svojom ulogom u doveđenju ruskih stranka na vlast, borio se da CG ne uđe u NATO, namještao i ogovarao ljude, koristio poluistine da namješta svakoga koga je mogao, a posebno Đukanovića, iako je tada trčao i molio da bude u njegovoj sjenci!

Dokazi o višedecenijskom doušničkom radu Kneževića za službu jedne strane države.

Potvrdio je Knežević sam, da je laž da je u napad na državu i Đuaknovića krenuo tek kad mu je blokirana kriminalna banka, koja se bavila pranjem para, već je to počeo da radi mnogo godina ranije!!

Dobro je da je Knežević krenuo sa priznanjima, a mi smo tek počeli da objavljujemo što je sve ova moralna karikutura radila prethodnih godina.

Sjutra drugi nastavak iz dosijea o Kneževiću !

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve