Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Dritan se hvali da hapsi zbog partijskog zapošljavanja: Da li će Abazović uhapsiti sebe?

Ukoliko je tačna informacija da je Nrekić, ili bilo ko drugi uhapšen zbog partijskog zapošljavanja, onda treba postaviti pitanje da li će i kad Abazović uhapsiti sebe i svoje kolege funkcionere iz nove vlasti zbog istog delikta

Prvi pendrek Crne Gore i umišljeni Ulcinjski Apolon Dritan Abazović prevazišao je sve mjere bahatosti, licemerja i dvostrukih aršina.

Abazović je danas na svom Tviter nalogu objavio da je “uhapšen gradonačelnik Ulcinja i šef lokalnog DPS-a, Ljoro Nrekić sa još nekoliko funkcionera”, a kao razlog je naveo “partijsko zapošljavanje”.

S obzirom da je mladi umišljeni Ulcinjski Apolon i ranije iznosio brutalne laži u svojim tviter objavama, sve ovo treba uzeti sa rezervom. Ali ukoliko je tačna informacija da je Nrekić, ili bilo ko drugi uhapšen zbog partijskog zapošljavanja, onda treba postaviti pitanje da li će i kad Abazović uhapsiti sebe i svoje kolege funkcionere iz nove vlasti zbog istog delikta.

Podsjetimo, portal Aktuelno prošle sedmice pisao je da je Abazović za koga su kolege iz nove vlasti insinuirale da je umiješan u koruptivne radnje u susjednoj državi, i koji ni do danas nije dao odgovor ko mu je nudio mito od 21 milion eura, zaposlio je svoju partnerku Anu Rašović za  savjetnicu.

Takođe smo pisali da je i njegov kolega iz nove vlasti Marko Milačić nakon supruge u vladu zaposlio i kuma Božidara Čarmaka. S obzirom da su ovo samo dva od mnoštva sličnih slučajeva koji se vezuju za novu vlast pitanje za Abazovića je da li će se “samouhapsiti” i da li će hapsiti  kolege funkiconere iz nove vlasti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
18.01.2021-11:40 11:40

Ne znam misli li ovaj mali što je naglo porastao da smo bez mozga i čula da ne vidimo šta rade dritanovići. Recimo, u KBC od direktorke do novih direktora svi su na listi podrške litijama i litijašima. U Vladi se zapošljavaju, uglavno, crkvenjaci, žene i ljubavnice. Za sve će Dritan imati objašnjenje, tipa: to su odlični ljekari, žena je odličan advokat, a ljubavnica predsjednica mladih njegove partije.

Jelena
18.01.2021-11:49 11:49

Naredba od Rakčevića, kukavički sin, podrška Nrekicu, i ostalima. Abazovicu, tebi s3 ovo prepisuje ,komandosi se kriju.

gagi
18.01.2021-13:47 13:47

Evo ga sok Nemanja pokojni Dritan budite reljaksirani,dno dna,pi,boba ne valja gace jedno zgrceno.

BMX
18.01.2021-17:50 17:50

U redu je da konacno treba zaustaviti nepotizam i partijsko zaposljavanja i sve to staviti pod lupu i svjetlo zakona i propisa . Ali kako npr nazvati skorašnja imenovanja kceri, sinova, supruga i kumova pripadnika vladajuće većine ? Sta sa ociglednim partijskim zaposljavanjima u opštinama gdje su na vlasti DF, Demokrate, SNP kao u Budvi, Tivtu, Beranama …? Kako kvalifikovati skorašnju tzv partijsku podjelu funkcija po “dubini” ? Neka se i to rjesava inače je to obicni revanšizam i licemerje najgore vrste