Ponedjeljak, 15 Jula, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Mještani naselja Kuće Rakića dočekuju Bajram bez vode

Ostaje, kažu, da se nadamo da će se direktor Vodovoda, čim realizuje svoje prioritetne obaveze u Njemačkoj, posvetiti zdravlju mještana Kuće Rakića

Klub odbornika DPS Tuzi je saopštio da već nekoliko dana, zahvaljujući, kako su kazali, neodgovornim i nestručnim licima koja su po različitim kvotama i koalicionim sporazumima dovedeni da upravljaju Vodovodom Tuzi, mještani naselja Kuće Rakića isključeni su sa vodovodne mreže.

„Nakon nezapamćenog skandala kada je iz česama u Tuzima potekla voda plave boje, javnost još nije upoznata da li je uprava Opštine Tuzi utvrdila ko je kriv za ovakvu grešku koja je mogla da ima nesagledive posljedice po zdravlje građana“, kazali su iz DPS Tuzi.

Naovde da je lokalna uprava saopštila građanima da dežurne službe ne postoje, te da nakon radnog vremena, očigledno, nema ko da brine o njihovim potrebama.

„Skandalozno je i to što gradska uprava ne shvata dimenzije ovog problema, te na taj način dodatno ponižava građane koji su im dali glas u nadi da će biti njihov istinski servis“, istakli su iz DPS Tuzi.

Ostaje, kažu, da se nadamo da će se direktor Vodovoda, čim realizuje svoje prioritetne obaveze u Njemačkoj, posvetiti zdravlju mještana Kuće Rakića.

„Dok se direktor ne vrati iz Njemačke, Kuće Rakića će, zbog njegovog praćenja Evropskog prvenstva u fudbalu, bajramske dane dočekati bez vode“, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve