Još se nije stišala bura oko Betonske afere, a na pomolu je nova, već sada popularno nazvana ”Đe si brate”, navode iz novskog DPS-a.

Kako navode dvije afere u dva mjeseca, imaju istu osobu u glavnoj ulozi- Dragana Šimraka, predsjednika opštinskog odbora SDP-a.

”Prvo je Dragan Šimrak prenio pravo upravljanja u svojoj firmi na Katarinu Šimrak, ali joj nije dopustio da potpiše ugovor o izradi betonske galanterije, već je to učinio sam. Više je nego jasno kakva je uloga Katarine Šimrak u firmi Dragana Šimraka. Sada je, ovaj menadžer Opštine Herceg Novi i nekadašnji odbornik u lokalnoj skupštini, kao javni funkcioner stupio u poslovni odnos sa organom vlasti u kojem obavlja funkciju. Potpisao je aneks sporazuma sa firmom “C-Vračar” u vlasništvu njegovog brata Vukašina Šimraka, kojim Opština Herceg Novi plaća Vukašinu Šimraku prostor u kojem partijski radi Dragan Šimrak.
U razlomku koji uvijek u brojiocu i imeniocu ima nekog Šimraka, nije važno da li je brojilac Katarina ili Vukašin, Dragan je uvijek zajednički imenilac. Ovo je najbolji primjer politike koju zagovara SDP”-poručuju iz DPS-a.

Komentari

avatar