Utorak, 23 Jula, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Drašković odgovoran za to što bazen mjesecima ne radi, zbog nesposobnog menadžmenta SC Nikšić loše posluje

Umjesto da, kako dodaju, prihoduje od bazena, čiju funkcionalnost je dužan, kao direktor preduzeća, da obezbijedi, ''bazen mjesecima ne radi, što je okolnost koja s razlogom ljuti korisnike usluga bazena, ali i negativno utiče na prihodnu stranu budžeta Sportskog centra''

Olimpijski bazen u Nikšiću, umjesto da vrvi od posjetilaca i sportista, postao je poznat po tome što mjesecima čami prazan, saopštili su iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić.

“A prazan je zbog kvara na pumpama čiju popravku, rukovodstvo Sportskog centra, na čelu sa direktorom Boškom Draškovićem, očigledno ne može da obezbijedi. Da lošim rezultatima jednog preduzeća najviše doprinosi neznaveni i nesposobni menadžment, vidimo i na primjeru rukovođenja nikšićkim Sportskim centrom. Drašković je dosanjao direktorsku fotelju, iz koje uspješno realizuje zapošljavanje po partijskoj liniji u SC Nikšić, koji u poslovanju bilježi negativne rezultate, uprkos kadrovskom ojačavanju”, naveli su u saopštenju.

Umjesto da, kako dodaju, prihoduje od bazena, čiju funkcionalnost je dužan, kao direktor preduzeća, da obezbijedi, “bazen mjesecima ne radi, što je okolnost koja s razlogom ljuti korisnike usluga bazena, ali i negativno utiče na prihodnu stranu budžeta Sportskog centra”.

“Pitamo se da li će direktor Drašković i za ovu situaciju naći izgovor i reći “izvještaj laže”, ili u ovom slučaju “javnost laže da bazen ne radi”, kao što je rekao na posljednjoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, onda kada mu pobrojane činjenice koje mu nijesu odgovarale, za izvještaj, koji je sam potpisao, da laže”, zaključuju u DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve