Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

Dodjela UCG&EYCA kartica brucošima od 26. septembra

Evropska omladinska kartica (EYCA) pruža mogućnost studentima da koriste više od 280 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada povoljnosti širom Evrope

Svi brucoši Univerziteta Crne Gore generacije 2022/2023. će, od ponedjeljka 26. septembra, imati priliku da u studentskim službama fakulteta preuzmu svoju kobrendiranu Evropsku omladinsku karticu (EYCA), koja im pruža mogućnost da koriste više od 280 popusta u našoj zemlji i preko 70 hiljada povoljnosti širom Evrope.

“Osnovne smjernice ovog programa su jačanje mobilnosti studenata, njihova neformalna edukacija, bolja informisanost, umrežavanje sa vršnjacima na lokalnom, nacionalnom i evropskom nivou, kao i smanjenje nezaposlenosti mladih u našoj zemlji”, saopšteneo je sa Uviverziteta Crne GOre (UCG).

Pozivaju studente, mlađe od 29 godina, da nakon dobijanja kartice, preuzmu i mobilnu aplikaciju EYCA Montenegro (Android & iOS) kako bi sve dogovorene benefite mogli koristiti i digitalnim putem.

“Tokom oktobra, biće organizovana i nagradna igra u saradnji sa projektnim timom Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori i kompanijom Lovćen osiguranje AD, o čemu ćemo detaljno obavijestiti sve brucoše”, navodi se u saopštenju.

Info pult na kom se svi brucoši i studenti starijih godina mogu informisati o povoljnostima Evropske omladinske kartice (EYCA) stajaće u ponedeljak, utorak i srijedu (26-28. septembar) u jutarnjim časovima na različitim fakultetima.

“Pozivamo brucoše da sve povoljnosti vezane za Evropsku omladinsku karticu (EYCA) pogledaju na njihovom zvaničnom veb sajtu – https://www.omladinskakartica.me/, a studente starijih godina da svoju besplatnu karticu naruče naruče i preuzmu u nekom od različitih distributivnih mjesta: Podgorica, Tivat, Herceg Novi, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, Bijelo Polje i Nikšić”, dodasju u saopštenju.

Napominju da, Univerzitet Crne Gore od 2021. godine pruža snažnu podršku najpopularnijem omladinskom projektu u Crnoj Gori, koji implementira NVO “Centar za omladinsku edukaciju” uz pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih u ime Vlade Crne Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve