Četvrtak, 8 Decembra, 2022
Rubrika:

Đurašković: Prijestonica spremna da pruži podršku cetinjskim osnovnim školama

''Prijestonica Cetinje spremna je da kroz kapitalni budžet, predviđen Zakonom o Prijestonici, pruži podršku osnovnim školama sa područja Cetinja'', kazao je Đurašković, dodajući da bi bilo dobro da takvi sastanci postanu stalna praksa u budućnosti

Prijestonica Cetinje spremna da kroz kapitalni budžet, predviđen Zakonom o Prijestonici, pruži podršku osnovnim školama sa područja Cetinja, poručio je gradonačelnik Nikola Đurašković u toku sastanka sa direktorima osnovnih škola.

Sastanku su, kako je saopšteno, prisustvovali Adrijana Aleksić direktorica OŠ „Njegoš“, Ivana Mitrović v.d. direktorice „Lovćenski partizanski odred“, Savo Radović direktor OŠ „Boro Vukmirović“ sa Rijeke Crnojevića i Slavica Krsmanović direktorica OŠ ,,Šunjo Pešikan“ sa Trešnjeva.

“Prijestonica Cetinje spremna je da kroz kapitalni budžet, predviđen Zakonom o Prijestonici, pruži podršku osnovnim školama sa područja Cetinja”, kazao je Đurašković, dodajući da bi bilo dobro da takvi sastanci postanu stalna praksa u budućnosti.

“Direktori škola su informisali gradonačelnika o problemima koji se tiču rekonstrukcije učionica, nabavke opreme za kabinete, pripremama planske i tehničke dokumentacije za izgradnju fiskulturne sale u OŠ ,,Lovćenski partizanski odred“ i drugim problemima u osnovnim školama”, zaključuju iz Prijestonice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
29.09.2022-01:18 01:18

Bujo, pa no što no da si spreman da pomogneš osnovnim školama. Ali nije dovoljno da si spreman. Ti si treba već uveliko da pomažeš osnovnim školama.