Utorak, 26 Septembra, 2023
Rubrika:

Đurašković: Nastavićemo da budemo podrška gradskim preduzećima

Donirano novo namjensko vozilo preduzeću DOO Vodovod i kanalizacija – Cetinje

Prijestonica Cetinje donirala je novo namjensko vozilo preduzeću DOO “Vodovod i kanalizacija – Cetinje“.

Primopredaji vozila, kako je saopštila gradska uprava, prisustvovali su gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković, zamjenica gradonačelnika Ana Novović, VD izvršnog direktora DOO „Vodovod i kanalizacija“ Radovan Krunić, predstavnici gradske uprave Prijestonice i zaposleni preduzeća.

Predajući ključeve automobila, Đurašković poručio je da će gradska uprava Prijestonice Cetinje “nastaviti da bude podrška svim gradskim preduzećima koje pružaju usluge našim sugrađanima i sugrađankama”.

VD direktora Radovan Krunić izrazio je zahvalnost Prijestonici Cetinje na uručenom vozilu, istakavši da će time biti znatno unaprijeđeni tehnički uslovi za rad preduzeća i postojeći vozni park, te da će zahvaljujući novom namjenskom vozilu zaposleni efikasnije obavljati svoje poslove i djelovati na terenu.

Iz gradske uprave navode da odluka o prenosu prava svojine na osnovnim sredstvima, odnosno novog motornog terenskog vozila, u svojini Prijestonice Cetinje na DOO “Vodovod i kanalizacija – Cetinje“ donesena je 15. maja 2023. godine, na desetoj sjednici Skupštine Prijestonice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
05.06.2023-15:50 15:50

Dali mi neko moze objasniti jeli moguce da u nasem Cetinju nema pameti i uma nego je VD Direktora ovaj Krunic,a kako ga “dobise”jesu li na lutriju.