Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Demolirane kancelarije Demokrata Nikšić

Iz Opštinskog odbora Demokrata Nikšić saopštili su da su danas u tom gradu, drugi put u prethodnih mjesec dana, demolirane kancelarije te partije

Iz Opštinskog odbora Demokrata Nikšić saopštili su da su danas u tom gradu, drugi put u prethodnih mjesec dana, demolirane kancelarije te partije.

“Ko gubi, ima pravo da se ljuti. No, ljutnja se pretvorila u nedopustiv vandalizam i nastavlja se. Nakon nekoliko pokušaja zastrašivanja, danas su u Nikšiću već drugi put u prethodnih mjesec dana demolirane kancelarije Opštinskog Odbora Demokrata”, saopšteno je iz tog opštinskog odbora Demokrata.

Lako je, po njihovim riječima, zaključiti da se radi o “poslednjim trzajima organizovanih kriminalnih grupa” koje ovih dana, kažu oni, “gube sve više članova u akcijama nadležnih državnih organa”.

“Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika Koprivice kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde onamo gdje joj je mjesto. Međutim, gospoda moraju da znaju da je Demokrate već osam godina nemoguće uplašiti. Tek ćete da gubite monopole koje ste decenijama sticali a ovo je samo početak na putu na koji smo krenuli, a na kome nam je krajnja destinacija pravna država svakog građanina”, dodaju iz nikšićkih Demokrata.

Zanimljivo je, kažu oni, da je “mafija” izabrala ovako simptomatičan tajming za vandalizam.

“Nešto manje od 48 sati prije predsjedničkih izbora i završnog udarca koji će im zadati novi, časni predsjednik Crne Gore – Aleksa Bečić. Vaše loše predstave znače samo više motivacije za nas i časne ljude u Crnoj Gori koji vam u nedelju presuđuju olovkom. I u jedno budite sigurni, čast se u Crnoj Gori vraća na velika vrata, staklo možete slomiti ali našu čast niste, niti ćete ikad”, naglasili su.

Navode da se klupko “polako odmotava”.

“A odmotaće se do kraja u onom trenutku kada, na vašu žalost, monopol u određenim poslovanjima pređe sa privilegovanih pojedinaca i tajkuna na državu. A to će biti brže nego što mislite. Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce ovog vandalskog čina”, poručuju nikšićke Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sukrija
17.03.2023-19:49 19:49

Seseljevska cetnicka posla Sami sebe polupali ka vazda !! Podvala i laz na DPS tu skolu znamo i slusamo 6 god!Bice da su MUSLIMANI pjevali u Onaj klub Cetnickih Demokrata “Leleču Turci, kukaju bule”Muslimani nema Mila da vas brani -Samo da znate dok je ovakvih jos u CG  kao Mila bice i Muslimana !

Safet
17.03.2023-20:59 20:59

Jedan drugom lupa prostorije LJUBOMORNI oce fotelju-SKOLA CETNIKA DRAZE MIHAJLOVICA— Andrija Mandić, Jakov Milatović, Goran Danilović i Aleksa Bečić se, nipočemu ne razlikuju.!Nema više Đeda da pokaže put, niti litija da udahnu prijeko potrebno samopouzdanje za konačan slom Crne Gore -.Otprilike, kao kada bi neko prije 80 godina tražio da se odlučite između Draže Mihailovića, Milana Nedića, Dimitrija Ljotića i Pavla Đurišića.!