Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

Dalmatinska ulica dobila novi izgled

Vrijednost ove značajne sanacije je 150.000 eura

Jedna od najznačajnijih saobraćajnica u Podgorici, Dalmatinska ulica, dobila je novi izgled, što je bio povod današnjeg obilaska gradonačelnika Podgorice dr Ivana Vukovića i njegovih saradnika.

Tom prilikom, gradonačelnik je istakao da se ova, veoma prometna, ulica nalazila u lošem stanju, te da će se ovom temeljnom sanacijom, u dužini od 700m, olakšati odvijanje saobraćaja u tom dijelu Podgorice.

Dalmatinska ulica/ foto: Glavni grad
Dalmatinska ulica/ foto: Glavni grad

„Imajući u vidu da se Dalmatinska ulica, uprkos svom značaju, nalazila u jako lošem stanju, pristupili smo temeljnoj sanaciji ulice. Zahvaljujući našim vrijednim kolegama iz privrednog društva Putevi ova ulica je dobila potpuno novi izgled u dužini cca 700 metara. Znate da smo u prethodnom periodu temeljno sanirali i rekonstruisali praktično sve važne saobraćajnice u gradu. Danas Podgorica, u tom smislu, izgleda bitno drugačije u odnosu na trenutak kada smo mi stupili na dužnost. Ako pogledamo širu sliku, ostalo je da saniramo Bulevar Knjaza Danila, nekadašnji Cetinjski put. Četvrtinu posla smo odradili, unazad godinu i po dana”, istakao je Vuković i najavio da će već naredne sedmice početi temeljna sanacija Bulevara Knjaza Danila, čime će se se zaokružiti vrijedan investicioni ciklus, koji će za rezultat imati bitno unaprijeđen kvalitet života ljudi u Podgorici.

Izvršni direktor Puteva doo Radenko Bulatović je tom prilikom istakao da su vrijedne ekipe tog gradskog preduzeća za tri sedmice završile sanaciju ove saobraćajnice, u dužini od 700 metara, prosječne širine 10 metara, te da je vrijednost ove značajne sanacije 150.000 eura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve