Na inicijativu za pomoć našim najugroženijim sugrađanima, koju je pokrenuo muzičar Danijel Alibabić, odmah je odgovorilo više vlasnika podgoričkih ugostiteljskih objekata .

Juče je najugroženijima na području Podgorice  podijeljeno 190  paketa pomoći, a svoju solidarnost i empatiju sa onim najugroženijim, pokazala je Sara Bero i njen tim iz pekare ” Max Lusso Bakery”.

https://www.instagram.com/p/B0jwpB-ACqq/

Vlasnica pekare ,,Max Lusso Bakery“ Sara Bero redovno je uključena u humanitarne akcija, pa ni ovoga puta nije izostala.

Humanost treba pokazati kad god se može, pa i zbog toga da bi se animirali i drugi ljudi da ih što više da svoj doprinos, kako bi ovakve akcije imale što veći učinak. Drago mi je što sam dio ovoga i nadam se da će se ovakve akcije nastaviti i nakon ove pošasti koja nas je zadesila – kazala je Bero.

View this post on Instagram

#tbt❤️ #january jedva cekanje

A post shared by Sara Bero (@sara_irma_ilda_ina) on

Evo kako je to danas izgledalo , jedno veliko BRAVO  za ovu humanost, solidarnost i epatiju . Subota  je rezervisan za najukusnija peciva iz kultne  “Pizzeria Čošak”.

Građani koji žele da dobiju besplatne obroke mogu se ranije prijaviti pozivom na telefone restorana koji ih pripremaju određenog dana, a koji su objavljeni na njihovim zvaničnim instagram profilima.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments