Muzičar Danijel Alibabić je pokrenuo inicijativu za pomoć najugroženijim stanovnicima Podgorice i pozvao ugostiteljske objekte da se uključe u akciju pripremajući besplatne obroke pojedincima i porodicama u stanju socijalne potrebe. Na akciju koja je pokrenuta uz pomoć najuticajnijih instagramera iz Crne Gore,  pod nazivom  ,,Izazivam“, odazvala se kompanija Voli.
Svakodnevno vas obavještavamo o pomoći koju ugostitelji  nesebično pružaju najugroženijim, a danas je iz kompanije “Voli” podijeljeni 270 obroka najugroženijim porodicama  u Podgorici . Iz kompanije su najavili da će i u naredne četri  srijede biti podijeljen isti broj obroka .
“Kompanija Voli će donirati 1000 obroka, koji će biti pripremljeni u Volijevim restoranima u Podgorici, želeći   da na taj način pomognemo i obradujemo one kojima je pomoć najpotrebnija, a koji nemaju mogućnost da sebi i svojim najmilijima obezbijede najosnovnije.
Zahvaljujemo se Danijelu na tome što je pokrenuo akciju  i pružio nam priliku da učinimo nešto za naše ugrožene sugrađane i  od srca im pripremimo  ove obroke, kako bi  porodicama kojima će biti dostavljeni uljepšali bar jedan dan.  Izazovna vremena su opomena i prilika da se podjsetimo da smo svi jedni drugima važni i da nas teškoće zbližavaju, kroz saosjećanje i plemenitost, te  najveće ljudske vrijednosti” sopšteno je iz kompanije Voli.
0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments