Muzičar Danijel Alibabić je pokrenuo inicijativu za pomoć najugroženijim stanovnicima Podgorice i pozvao ugostiteljske objekte da se uključe u akciju pripremajući besplatne obroke pojedincima i porodicama u stanju socijalne potrebe. Na akciju koja je pokrenuta uz pomoć najuticajnijih instagramera iz Crne Gore,  pod nazivom  ,,Izazivam“, odazvala se kompanija Voli.
Svakodnevno vas obavještavamo o pomoći koju ugostitelji  nesebično pružaju najugroženijim, a danas je zvanično potvrđeno iz kompanije “Voli” na koji način će se oni pridružiti akciji .
“Kompanija Voli će donirati 1000 obroka, koji će biti pripremljeni u Volijevim restoranima u Podgorici, želeći   da na taj način pomognemo i obradujemo one kojima je pomoć najpotrebnija, a koji nemaju mogućnost da sebi i svojim najmilijima obezbijede najosnovnije.
Zahvaljujemo se Danijelu na tome što je pokrenuo akciju  i pružio nam priliku da učinimo nešto za naše ugrožene sugrađane i  od srca im pripremimo  ove obroke, kako bi  porodicama kojima će biti dostavljeni uljepšali bar jedan dan.  Izazovna vremena su opomena i prilika da se podjsetimo da smo svi jedni drugima važni i da nas teškoće  zbližavaju, kroz saosjećanje i plemenitost, te  najveće ljudske vrijednosti” sopšteno je iz kompanije Voli.
“Zahvaljujem kompaniji Voli koja se pored brojnih donacija odazvala i na naš “Izazov”.  Veoma sam ponosan na to što je moja lična želja, da pomognem da se omogući nešto što je porodici najosnovnije, a to je topli obrok prepoznata i prihvaćena na pravi način. Mnogi od nas nisu svjesni da ono što se nama podrazumjeva, za nekog predstavlja nedostižan san, a to je   kvalitetan, topao obrok za cijelu porodicu, svakoga dana. Od srca zahvaljujem kompaniji Voli, koja je još jednom pokazala da ima sluha za najugroženije i koji svojim primjerom potvrđuju da njihov osjećaj zajedništva i humanosti  nikada nije izostao i da se uspjeh mjeri time koliko dajete i pružate drugima” izjavio je Danijel i pozvao da se svi koji su u mogućnosti odazovu akciji i doniraju obroke, jer “Izazov” i dalje traje.
0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments