Na sjednicama cetinjskog DPS-a pružena je puna podrška svim planiranim aktivnostima, a u susret predstojećoj Opštinskoj izbornoj konferenciji, odnosno VIII Kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Kako je saopšteno iz ove partije, na Cetinju su održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora.

Predsjednik Opštinskog odbora, Jovan Martinović, upoznao je članove Partije o Odlukama Glavnog odbora DPS o raspisivanju partijskih izbora u opštinskim organizacijama, odnosno Odboru Glavnog grada.

“Članovi Opštinskog odbora jednoglasno su usvojili predlog da se Opštinska izborna konferencija na Cetinju održi 23. juna 2019. godine. U narednom periodu održaće se sjednice svih mjesnih organizacija na kojima će se predlagati delegati za Izbornu konferenciju, kao i kandidati za novi sastav Opštinskog odbora”, navode iz DPS-a.

Planirane aktivnosti biće usmjerene na jačanju kadrovskog kapaciteta naše partije i širenju baze sa mladim, inovativnim ljudima po čemu je naša Partija uvijek i bila prepoznata.

Sjednicama su prisustvovali i koordinatori za Cetinje, članica Predsjedništva Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Crne Gore Tamara Vukašinović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve