Direktorica Opšte bolnice “Danilo I” na Cetinju Sonja Radojičić kazala je da je situacija u toj zdravstvenoj ustanovi stabilna, te da su medicinska sestra i higijeničarka u samoizolaciji.

“Medicinska sestra jeste pozitivna, a higijeničarka je po preporuci epidemiologa izolovana. Situacija je stabilna, radi se dijagnostika, rade specijalističke ambulante, primaju se hitni pacijenti i hronični sa pogoršanjima osnovnih bolesti”, rekla je Radojičić u Jutarnjem programu TVCG.

Govoreći o Centru za humanu reprodukciju, Radojičić je rekla da je do sada obrađeno 28 parova.

Ispoštovane su mjere i kontrole, a nije bilo nikakvih problema u radu.

“Prošle godine u ovo vrijeme imali smo 110 završenih postupaka IRF, ove godine imamo 27 manje, znači 55 predcisklusa i sada još 28 što je razumljivo zbog trenutne situacije”, rekla je Radojičić.

Ona kaže da je u drugom talasu virusa oboljelo oko 80 osoba i podsjeća da cetinjska bolnica nije kovid bolnica, već podrška Kliničkom centru. Da li će tako i ostati zavisi, kaže Radojičić, od dalje epidemiološke situacije.

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
gagi
26.07.2020-11:59 11:59

Kako su “potkovani za izjave”clanovi DPS-a pogotovo u javnim ustanovama,samo gospodjo Radojicic od redovnog u Cetinjskoj bolnici nema ni ” R “.No da se borimo pa ko “izdura”.