Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Cetinje: Raspisan tender za izgradnju prihvatilišta za napuštene životinje

Novo prihvatilište, kako se navodi, biće mjesto na kojem će se životinje adekvatno zbrinjavati i dobiti odgovarajuću njegu, nakon čega će ih biti moguće i udomiti, što je naš krajnji cilj, jer prihvatilišta predstavljaju nužno, ali ne i trajno rješenje

Prijestonica Cetinje danas je raspisala tenderski postupak za izgradnju prihvatilišta za napuštene životinje.

“Izgradnja prihvatilišta je jedan od značajnih projekata Prijestonice Cetinje koji će na kvalitetan i efikasan način ponuditi rješenje za problem napuštenih životinja, prvenstveno napuštenih pasa, a građanima omogućiti veću sigurnost u gradu”, saopšteno je iz Prijestonice.

Novo prihvatilište, kako se navodi, biće mjesto na kojem će se životinje adekvatno zbrinjavati i dobiti odgovarajuću njegu, nakon čega će ih biti moguće i udomiti, što je naš krajnji cilj, jer prihvatilišta predstavljaju nužno, ali ne i trajno rješenje.

“Izgradnja prihvatilišta za napuštene životinje planirana je u industrijskoj zoni Zagrablje, a prethodnih dana su završeni radovi na izgradnji pristupnog puta sa kompletnom infrastrukturom”, kazali su iz Prijestonice.

Takođe, ističu, ukoliko tenderski postupak bude uspješno okončan, očekuju da će odabrani izvođač početkom avgusta početi sa izvođenjem radova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve