Crnogorski elektrodistributivni sistem nije odgovoran za aktivnosti na obali Lima i oštro osuđujemo svako neosnovano iznošenje informacija i krajnje neprofesionalno targetiranje CEDIS-a na osnovu pretpostavki i neutemeljenih izjava, poručuju iz ove kompanije u  reagovanju nakon što je iz Euromosta saopšteno da je uništen park na obali Lima u Bijelom Polju te da se sumnja na Elektroprivredu.

foto logo

“Dakle, bez prethodne provjere je u javnost plasirana informacija, konstruisana na osnovu pretpostavke načelnika Komunalne policije Opštine Bijelo Polje, da, kako je navedeno u tekstu “ … sumnjaju na Elektrodistribuciju, da su oni angažovali neku firmu”, čime je obmanuta javnost i nanijeta šteta imidžu naše kompanije”, tvrde u CEDIS-u.

CEDIS je uspješna i kompanija, u javnosti prepoznata kao društveno-odgovorna, koja izdvaja značajne iznose za projekte koji se tiču upravo zaštite životne sredine.

“Takođe, CEDIS je kompanija koja posluje uz poštovanje principa transparentnosti i s tim u vezi, javnosti je konstantno na raspolaganju tim za informisanje, a upravo zato i iznenađuje izostanak provjere kako od strane kreatora informacije, tako i od strane medija koji su informaciju prenijeli. Očekujemo od aktera koji su uzeli učešća u opisanom slijedu događaja da ubuduće, sa više posvećenosti pristupe kreiranju informacija i utvrđivanju odgovornosti, dok će CEDIS, kao i do sada, biti na raspolaganju javnosti u cilju objektivnog informisanja”, poručuju iz ove kompanije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve