Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Rubrika:

CANU i Udruženje pravnika organizuju naučni skup povodom 15 godina od donošenja Ustava Crne Gore

Kako su saopštili iz Udruženja pravnika, ovaj događaj će se održagti u privpremenoj lokaciji CANU - zgradi Muzičkog centra (bivši dom JNA) u multimedijalnoj sali, na prvom spratu (Ulica V proleterske 4/1)

Povodom 15 godina od donošenja Ustava Crne Gore, Crnogorska akademija nauka i umjetnosti (CANU) i Udruženje pravnika Crne Gore, u saradnji sa Skupštinom Crne Gore, organizovaće naučni skup 20. oktobra sa početkom u 12 časova.

Kako su saopštili iz Udruženja pravnika, ovaj događaj će se održagti u privpremenoj lokaciji CANU – zgradi Muzičkog centra (bivši dom JNA) u multimedijalnoj sali, na prvom spratu (Ulica V proleterske 4/1).

Učesnicima skupa će se obratiti predsjednica Skupštine Danijela Đurović, sekretar odjeljenja društvenih nauka CANU akademik Zoran Rašović, i predsjednik Udruženja pravnika Crne Gore prof dr. Branislav Radulović.

U prilog ovom jubileju crnogorske ustavnosti referate na ovu temu imaće prof. dr Mladen Vukčević i prof. dr Milan Marković – profesrori Ustavnog prava i raniji predsjednici Ustavnog suda Crne Gore.

– Udruženje pravnika Crne Gore će izlaganja svih učesnika obajviti u posebnom izdanju “Pravnog zbornika” koji će biti štampan povodom 90 godina od osnivanja najstarije asocijascije crnogorskih pravnika – dodaju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve