Srijeda, 1 Februara, 2023
Rubrika:

Britanska ambasadorka u posjeti nikšićkoj policiji

Članovi delegacije britanske ambasade su nakon sastanka obišli i novu adaptiranu kancelariju u Odjeljenju bezbjednosti Nikšić – Stanici kriminalističke policije, gdje se radi sa maloljetnim licima

Britanska ambasadorka Karen Medoks posjetila je Odjeljenje bezbjednosti Nikšić i sastala se sa Dragoljubom Pekovićem načelnikom tog Odjeljenja, saopšteno je iz Uprave policije.

Povod sastanka je bila donacija Britanske ambasade kroz koju se jačaju kapaciteti Regionalnog Centra bezbjednosti „Centar“.

Članovi delegacije britanske ambasade su nakon sastanka obišli i novu adaptiranu kancelariju u Odjeljenju bezbjednosti Nikšić – Stanici kriminalističke policije, gdje se radi sa maloljetnim licima.

Ova kancelarija je posebno adaptirana, uz podršku britanske ambasade posredstvom britanske Uprave poreza i carina, a koja je namijenjena za boravak djece koje su žrtve nasilja u porodici.

Ova adaptirana kancelarija ima za cilj da doprinese zaštiti djece od prestupnika, unaprijedi kapacitete pružalaca pomoći u oblasti prava djeteta, prevenciju ponovnog činjenja istih ili sličnih deliktnih radnji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
02.12.2022-17:19 17:19

Medoks, je li ovo posjeta za čestitku kako su pretukli i trovali građane Crne Gore, na mirnom skupu 13.jula ove godine. Jeli to posjetea pohvale kako su kgrađanima postavili klopku, pa umjesto uvezenih hercegovačkih provokata-faštist, našli povod da pretuku mirne građane koji su slavili svoj prazni.k?