Utorak, 30 Maja, 2023
Rubrika:

Brđanin i Ozan obišili prostorije koje su opremljene uz podršku TIKA: Poboljšani uslovi rada policijskih službenika

Brđanin je izrazio zahvalnost ambasadorki Ozan na kontinuiranoj podršci i doprinosu unapređenju kapaciteta Uprave policije kroz obuke policijskih službenika i donacije

Direktor Uprave policije Zoran Brđanin je danas sa ambasadorkom Repubilke Turske u Crnoj Gori Songül Ozan obišao službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica koje su renovirane i opremljene uz podršku TIKA (Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju).

Brđanin je izrazio zahvalnost ambasadorki Ozan na kontinuiranoj podršci i doprinosu unapređenju kapaciteta Uprave policije kroz obuke policijskih službenika i donacije.

“Ova donacija je značajno poboljšala uslove rada policijskih službenika ali omogućila i adekvatniji prijem građana koji zatraže pomoć policije. Uz podršku TIKA opremljena je kancelarije Stanice za javni red i mir i kancelarije za prihvat lica iz porodičnog nasilja”, saopštili su iz Uprave policije.

Nakon posjete novoopremljenim prostorijama uručeni su sertifikati policijskim službenicima koji su pohađali obuke o obavještajnim analizama i kurs o upravljanju ljudskim resursima.

Brđanin i Ozan su se saglasili da je saradnja crnogorske policije i turske ambasade izuzetno dobra i da se ona kontinuirano unapređuje na obostrano zadovoljstvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve