Petak, 3 Decembra, 2021
Rubrika:

Bratstvo “STUPOVI”: Mitar Knežević nije naš član

Netačni su navodi da je Mitar Knežević član Bratstva. U prilog tome ide činjenica da on ne posjeduje člansku kartu, kao što nije ni učestvovao u humanitarnim akcijama koje sprovodi naše Bratstvo, niti bilo kakvu drugu činjenicu koja ga može povezati sa Bratstvom.

Pravoslavno bratstvo “STUPOVI” uputilo je reagovanje portalu Aktuelno povodom navoda da je Mitar Knežević, koji je danas uhapšen zbog učešća u pljački u Nikšiću, tokom koje je ubijen radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, njihov član.

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

Shodno Zakonu o medijima koji jemči svakome da može zatražiti ispravak objavljene informacije, zahtijevamo od urednika informativnih portala ,,Standard’’ i ,,Aktuelno” da ispravi informaciju koja se tiče Mitra Kneževića i njegovog navodnog članstva u Pravoslavnom bratstvu ,,Stupovi’’.

Dakle, netačni su navodi da je Mitar Knežević član Bratstva. U prilog tome ide činjenica da on ne posjeduje člansku kartu, kao što nije ni učestvovao u humanitarnim akcijama koje sprovodi naše Bratstvo, niti bilo kakvu drugu činjenicu koja ga može povezati sa Bratstvom.

S obzirom na to da je takve tvrdnje i javnu objavu nužno potkrijepiti dokazima, koji govore u prilog vjerodostojnosti i tačnosti navedene informacije, dužnost nam je reagujemo i ukažemo na neprofesionalnost i očiglednu neobjektivnost prilikom objave navedenog teksta. Ne ulazimo u to da li je okrivljeni umiješan u tragediju koja se dogodila, mi kao bratstvo demantujemo tvrdnje medija da je on član našeg bratstva.

Jedina istina je da tragično preminuli Ljubiša Mrdak jeste bio član bratstva “Stupovi”, cime se ponosimo. Davanjem krvi svima kojima je to bilo potrebno i humanitarne akcije ostavljaju trag u našem Bratstvu.

Najnovije

Djevojčici iz Plava postavljen privremeni staralac, osumnjičenom određeno zadržavanje od 72 sata

Maloljetnici iz Plava za čiju obljubu i silovanje je uhapšen osumnjičeni U.M (27), postavljen je privremeni staralac i obilazak stručnih radnika, kazala je za...

Tijela 45 žrtava saobraćajne nesreće u Bugarskoj prebačena u Skoplje

Tijela svih 45 žrtava saobraćajne nesreće, izgorelih u makedonskom autobusu u Bugarskoj, prebačena su avionima u Skoplje. Dva bugarska vojna transportna aviona sa posmrtnim ostacima...

U 72. godini: Preminuo legendarni fudbaler Partizana Moca Vukotić

Legendarni fudbaler Partizana Momčilo Moca Vukotić je preminuo u 72. godini žitova nakon duge i teške bolesti sa kancerom grla. Bio je legenda Partizana i...

Ibrahimović: Petnjicu ćemo učiniti boljim mjestom za dostojanstven i kvalitetan život

Godinama unazad Bošnjačka stranka bila je jedini autentični i iskreni zastupnik bošnjačkih interesa u Crnoj Gori kada govorimo o nacionalnim, ekonomskim, manjinskim, trenutnim, strateškim,...

Krivokapiću, evo ti ćerke opet u Mojkovcu: Ne brini, čuva ih obezbjeđenje koje plaća...

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić još nema registrovanu političku partiju, ali aktivnosti njegovih članova uže porodice uoči izbora u Mojkovcu jasno potvrđuje da premijer stoji...

Najčitanije

Povezano

Komentari

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ivan
21.10.2021-23:26 23:26

ĆUT NE LAŽITE, ČLAN JE STUPOVA I NVO TVRDOŠ, KAO I JEDAN OD OSNIVAČA TVRDOŠA, NEMOJTE SAD DA SE PERETE OD SVOJIH POSLUŠNIKA, KAD SU VAŠI I KAD SU SA VAMA RADILI I LITIJALI, ALI JE VAŽNO DA JE ALBIJANIĆ VAŠ I BRATIĆKIN BILEĆANIN. TOLIKO KOLIKO ŽELITE DOBRO CRNOJ GORI I CRNOGORSKOM NARODU.

gagi
22.10.2021-18:09 18:09
Reply to  ivan

Tacno 100%,no njih boli istina,takve u mome gradu zovu pometine i nesoji.

gagi
22.10.2021-18:08 18:08

A cutite gadovi,svi ste vi ista fela svetosavska,a sto se “heroji”ne vucate pud Kosova da se tamo “junacite”kao oni kreteni iz kafane “do godine u Prizren”,nemate problema ceka vas tamo “crveno/crni tepih”sa dviglavim orlom,malo morgen “ugrozeni”.