Goran Božović, dosadašnji potpredsjednik Crnogorske i predsjednik OO Crnogorske Tivat podnio je ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj.

 

 

“Podnio sam ostavku na sve funkcije i članstvo u Crnogorskoj jer u narednom periodu, a nakon završetka borbe sa pošasti koja nas je sve zadesila, želim se u potpunosti posvetiti borbi za promjene i bolji životni ambijent u Tivtu, djelujući kroz građansku nestranačku listu koja je kandidovana za predstojeće lokalne izbore i na čijem sam čelu. Razumijevanje s početka sa rukovodstvom partije, konkretno s predsjednicom, sve je manje, te kako se ne može naći zajednički model djelovanja koji bi bio adekvatan na obostrano zadovoljstvo odlučio sam se za ovaj korak”, naveo je Božović.

Smatra da je ovo poštena odluka i prema građanima Tivta.

“Kako bi bila otklonjena svaka eventualna sumnja o iskrenosti kandidovanja građanske nestranačke liste, koja ima za cilj iskren i posvećen rad u beskompromisnoj borbi za promjenu neodgovorne i štetne vlasti u Tivtu, bez opterećivanja temama visoke politike, o kojima se ne odlučuje na lokalnom nivou. Prioritet mog djelovanja je konkretna borba za dobrobit lokalne zajednice i svih građana Tivta, i smatram da je ova odluka u datim okolnostima najodgovornija.“ zaključio je Božović.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve