Kompanija Daily press, čiji su suvlasnici Miodrag Perović i Željko Ivanović, u dubokoj je krizi, što potvrđuje podatak da već godinama ne izmiruju obaveze prema pojedinim dobavljačima.
Miodrag Perović – “Lupež iz Morače” – tako ga u svom dokumentarnom romanu “Miško Kesedžija i njegove bize/ esej o montenegrinskom zlu”, zovu Marko Vešović i Šeki Radončić
Kako portal Aktuelno saznaje, “medijski reketaši” kako ih pojedinci nazivaju, već tri godine duguju iznos od 164 eura jednoj podgoričkoj kompaniji (ime kompanije poznato redakciji).
Ta firma je još prije tri godine proslijedila Ivanoviću i Peroviću fakturu, ali novac nikada za tu uslugu nijesu dobili. To govori o tome koliko su Ivanović i Perović u dubokoj krizi, a o čemu se već neko vrijeme i javno priča.
Željko Ivanović, -“Goveče” -tako ga u svom dokumentarnom romanu “Miško Kesedžija i njegove bize (esej o montenegrinskom zlu) zovu autori Marko Vešović i Šeki Radončić
Da TV Vijesti i Daily press trese kriza potvrđuje i podatak da je prije šest godina u tim medijskim kućama, prema podacima iz finansijskih izvještaja, broj zaposlenih smanjen za skoro trećinu.
Perović i Ivanović su imali nekada u obje medijske kuće 264 uposlenih, dok se taj broj sveo na 186 radnika.
Nikada Ivanović i Perović nijesu priznali da je upravo loše upravljanje kompanijama glavni razlog posrnuća tih medija. Upravo i uređivačka politika koja se zasniva na blaćenju i neistinitim tekstovima uticala je da čitaoci i gledaoci taj medij ignorišu. O tome svjedoči da su nekada odlične pozicije na medijskom tržištu zamijenili tavorenjem na dnu ljestvice.
0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments