Subota, 28 Januara, 2023
Rubrika:

Bjelopoljcu izrečena mjera liječenja od alkoholizma zbog nasilja u porodici

Okrivljeni se tereti da je 24.avgusta u porodičnoj kući ,primjenom grubog nasilja narušio duševni integritet članova porodice snahe I.M. i brata I.S

Sudija Osnovnog suda u Bijelom Polju Radomir Kljajević izrekao je jedinstvenu kaznu od 12 mjeseci M.S.(43) koji se tereti za krivično djelo nasilje u porodici u sticaju sa nedozvoljenim držanjem oružja i eksplozivnih materija.

Okrivljenom je izrečena mjera bezbjednosti obaveznog liječenja od alkoholizma, koja će se izvršiti upućivanjem na hospitalno liječenje Odjeljenja za alkoholizam u Dobroti pri Specijalizovanoj bolnici za psihijatriju i koja će trajati dok postoji potreba za liječenjem, ali ne duže od izrečene kazne. Vrijeme provedeno u ustanovi za liječenje uračunava se u izrečenu kaznu zatvora.

Okrivljeni se tereti da je 24.avgusta u porodičnoj kući ,primjenom grubog nasilja narušio duševni integritet članova porodice snahe I.M. i brata I.S.

“Oštećenoj je uputio riječi neprimjerene sadržine, prijeteći da će je zaklati te da će zbog nje odležati zatvor. Dok je oštećena držala svoje maloljetno dijete u rukama uzeo je nož i oštricom krenuo prema oštećenoj ponovo upućujući neprimjerene i prijeteće riječi. Zatim se okrenuo bratu prijeteći da će sve dići u vazduh. Tom prilikom je držao u jednoj ruci nož a u drugoj bombu”, navodi se u krivičnoj prijavi.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve