Utorak, 6 Juna, 2023
Rubrika:

Bibliobus danas na ulicama Podgorice

Bibliobus je namijenjen svima i imaće poseban fond knjižne građe. U mobilnoj biblioteci, važiće ista pravila posuđivanja kao u matičnoj zgradi i područnim odjeljenjima

Narodna biblioteka “Radosav Ljumović” realizuje novi projekat “Podgorica čita”. U pitanju je pokretna biblioteka – BiblioBus koja će omogućiti korisnicima pristup znanju, informacijama i zabavi upotrebom knjiga i drugih medija.

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, prva vožnja pokretne biblioteke – BiblioBus ulicama Podgorice, krenula je danas, na Svjetski dan poezije, u 12h, a sa Trga Nezavisnosti nakon čega se zaustavila na Trgu vojvode Bećir Bega Osmanagića.

Riječ je o pokretnoj biblioteci koja će se zaustavljati u svim kvartovima u našem gradu i na taj način knjigu približiti svima, pogotovo onima koji žive u djelovima grada u kojima nema uslova za druge oblike djelovanja Biblioteke.

Bibliobus je namijenjen svima i imaće poseban fond knjižne građe. U mobilnoj biblioteci, važiće ista pravila posuđivanja kao u matičnoj zgradi i područnim odjeljenjima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve