Petak, 9 Decembra, 2022
Rubrika:

Berancu osam mjeseci zatvora zbog prodaje droge

Navodi se da su ovlašćena službena lica kod okrivljenog Lutovca u lijevoj ruci pronašli tri zamotuljka u papirnoj maramici sa drogom kokain ukupne količine 1,093 grama i novac u uznosu 40 eura koji potiče od prodaje droge

U Višem sudu u Bijelom Polju juče je izrečena presuda od osam mjeseci zatvora Berancu Bojanu Lutovcu (34) zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga .

Prema navodima optužnice okrivljeni je 20. marta ove godine u Beranama u svom vozilu “VW Sciroco” neovlašćeno radi prodaje držao opojnu drogu kokain i konoplju. Istog dana zamotuljak kokaina u količini od 0,399 grama prodao je DJ.O. za iznos 40 eura a koju su drogu kod njega pronašli ovlašćeni službenici policije.

Navodi se da su ovlašćena službena lica kod okrivljenog Lutovca u lijevoj ruci pronašli tri zamotuljka u papirnoj maramici sa drogom kokain ukupne količine 1,093 grama i novac u uznosu 40 eura koji potiče od prodaje droge.

Takođe su kod okrivljenoj u desnoj ruci pronašli čašicu za urin u kojoj su bila tri zamotuljjka opojne droge konoplja u ukupnoj masi od 2,936 grama. Navodi se da je droga bila namijenjena daljoj prodaji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve