Službenici Komunalne policije Opštine Bar danas su prodavcima na pijaci u Starom Baru i pijaci mješovite robe podijelili više stotina zaštitnih medicinskih maski, donacije koju su prijateljski grad Distrikt Hongkou (Šangaj) i humanista Hajriz Brčvak nedavno uputili toj opštini.

foto Komunalna policija Bar

Kako je saopšteno iz barske uprave, zaposleni u Komunalnoj policiji iskoristili su priliku da porazgovaraju sa građanima o značaju nošenja zaštitne opreme i pridržavanju mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, ali i o nephodnosti poštovanja propisa o komunalnom redu, što je u ovom momentu za bezbjednost i očuvanje zdravlja naročito važno.

“Od proglašenja epidemije COVID-19 Komunalna policija, kao dio Tima za zaštitu i spašavanje Opštine Bar, pored redovnih aktivnosti na održavanju komunalnog reda u gradu, radila je i na očuvanju zdravlja naših građana, vodeći računa da se pridržavaju mjera i preporuka nadležnih institucija”, naglasili su u Opštini.

Apelovali su na sugrađane da i dalje vode računa o zdravstvenim preporukama nadležnih – da drže preporučenu distancu i nose zaštitnu opremu i da poštuju propise u oblasti komunalnog uređenja grada, kako bi, vodeći računa o javnom redu i miru, zaštiti opštinskih dobara i očuvanja životne sredine, zajedno dali doprinos u unaprijeđenju uslova za život i rad svih nas.

“U tom pravcu, Komunalna policija odgovorno i posvećeno stoji na raspolaganju svakom sugrađaninu. Akcije dijeljenja zaštitnih maski biće nastavljene i narednih dana”, poručuju iz Opštine Bar.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments