Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

AVIONI, KAMIONI, APOTEKE, APARTMANI Premijer ”Podoljub ILEGALA” ne mari za propise i zakone Crne Gore

Tek što je Portal Aktuelno razobličio ilegalno reklamiranje online usluga lanca apoteka Holos koji je u vlasništvu Krivokapićeve familije, preko koncerna Vijesti, poznatijeg pod nazivom ''medijski gang'', u javnost je isplivala nova ilegalna aktivnost premijera, izdajnika, čuvara Amfilohijevog amaneta i uništitelja Crne Gore i njenih institucija

Predsjednik prve teokratsko-izdajničke vlade u istoriji Crne Gore Zdravko Podoljub Krivokapić, po svemu sudeći, navikao je da zaobilazi zakone i živi u sivoj zoni ilegalnih poslova.

Nakon što je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović juče odbio da potpiše ilegalno donesene zakonske akte, Krivokapić je u maniru osvjedočenog licemjera i ilegaliste kazao  da ”Đukanović Crnu Goru tretira kao svoj feud, krši Ustav, zakone i igra se sa građanima i pravima koja proističu iz Ustava”.

Interesantno je da je to rekao čovjek umješan u mnoštvo ilegalnih poslova. Jer tek što je Portal Aktuelno razobličio ilegalno reklamiranje online usluga lanca apoteka Holos, koji je u vlasništvu Krivokapićeve familije, preko koncerna Vijesti, poznatijeg pod nazivom ”medijski gang”, u javnost je isplivala nova ilegalna aktivnost premijera, izdajnika, čuvara Amfilohijevog amaneta i uništitelja Crne Gore i njenih institucija.

Podoljube, đe je dozvola?

Poslanik DPS-a Petar Ivanović juče je javno pitao premijera Zdravka Krivokapića da objasni zašto nema građevinsku dozvolu za kuću u Bijeloj.

Osvrćući se na novogodišnje obraćanje premijera građanima u kom je rekao da će svi biti jednaki pred zakonom, Ivanović konstatuje da bi bilo dobro da premijer objasni nepostojanje građevinske dozvole za kuću u Bijeloj.

Premijer Zdravko Krivokapić je Agenciji za sprečavanje korupcije prošle godine prijavio da je vlasnik stana od 123 kvadrata, kuće od 143 kvadrata na placu od 421 kvadrat, koju je dobio na poklon i još jedan plac od 672 metra kvadratna, koji je kupio. A sve to je stekao u ”diktaturi Mila Đukanovića u kojoj politički nepodobni nijesu dobijali šansu”

FOTO: screenshot/ASK

Međutim, Krivokapić nije prijavio da se bavi turističkom djelatnošću, odnosno iznajmljivanjem apartmana u svojoj zgradi u Bijeloj. U njegovom imovinskom kartonu na sajtu ASK-a pobrojani su svi prihodi koje Krivokapić ostvaruje po raznim osnovama, ali među njima nema turističke djelatnosti.

FOTO: screenshot/ASK

Da je Krivokapić razvio biznis pokazuju i podaci sa poznatog sajta za traženje smještaja Booking.com.  Prema njihovim podacima, premijer i njegova supruga Jasminka domaćini su apartmana Sloga koji se nalazi u Bijeloj i ”toplo dočekuju goste još od 1. septembra 2014. godine”.  Njihov profil na ovom sajtu pokazuje i da imaju 30 recenzija od kojih je poslednja iz septembra 2019. godine.  Kako je pravilo Booking-a da recenziju za određeni smještaj može ostaviti samo osoba koja je u stvari bila gost, sudeći po evidenciji samo ovog sajta, Krivokapić je u Bijeloj imao minimum 30 gostiju.

Domaćin, u ovom slučaju premijer Zdravko Krivokapić, pored opisa gdje se nalazi kuća, poručuje budućim gostima da su ”supruga i on prosvjetni radnici, koji vole da upoznaju ljude iz raznih krajeva svijeta pa im ovo predstavlja vrstu hobija!”.

FOTO: screenshot/Booking.com

Prema podacima na sajtu eKatastar Uprave za nekretnine može se vidjeti da je Krivokapić vlasnik kuće u Bijeloj, kao i da nema građevinsku dozvolu za taj objekat, kao što je naveo poslanik DPS-a Ivanović.

FOTO: screenshot/UZN

S obzirom da Krivokapić juče nije demantovao ove tvrdnje, postavlja se pitanje zašto premijer nije pokrenuo postupak za legalizaciju objekta koji je, kako mu piše u imovinskom kartonu, dobio na poklon. Istina je da se ”poklonu u zube ne gleda”, ali je kao odgovoran građanin morao i ovaj poklon od 143 kvadrata legalizovati.

Ovakvo postupanje premijera možda i ne treba da čudi s obzirom da, kako smo već naveli, ovo nije prvi slučaj da se bavi ilegalnim poslovima.

Lanac apoteka Holos i medijski koncern Vijesti već duže vremena su umješani u ilegalne poslove  promovisanja online izdavanja ljekova što predstavlja eksplicitno kršenje Zakona o apotekarskoj djelatnosti iz 2019. godine!

Apoteke Holos koje su u vlasništvu Jadranke Vuković, svastike premijera prve teokratsko-izdajničke vlade Crne Gore Zdravka Podoljuba Krivokapića i pored toga što su svjesno kršile zakon, duže vremena su reklamirali svoje usluge online izdavanja ljekova preko medijskog koncerna Vijesti, koji je u javnosti poznat kao ”medijska mafija” ili ”medijski gang” na čijem su čelu suvlasnici Miodrag Miško Perović i Željko Ivanović.

Koliko je ova tema delikatna za teokratskog premijera i njegove nalogodavce govori i podatak da je portala Aktuelno dobio tužbu zbog razotkrivanja saradnje Krivokapića i ”medijskog ganga”.

Miloš Krivokapić na poslovnom sastanku

U tekstu zbog kojeg nas je tužo ”medijski gang” navodi se da je ”Lanac podgoričkih apoteka “Holos” koji  je u vlasništvu Jadranke Vuković, svastike (rođene sestre supruge) Zdravka Krivokapića, u razrađenim partnerskim odnosima sa koncernom Vijesti”. U prilog ovoj tvrdnji u ”spornom” tekstu smo naveli izvode iz promo tekstova koje su Vijesti objavile o apoteci Holos, a takođe smo priložili mnoštvo dokaza o saradnji Vijesti i apoteke Holos koja je duži vremenski period reklamirana u ovom medijskom koncernu.

Takođe smo naveli da je sin premijera – Miloš Krivokapić zaposlen u ovom lancu apoteka gdje vodi poslovne knjige. Slučajem apoteka koje su u vlasništvu premijerove familije koji je u javnosti postao poznat kao ”afera Holos” bavićemo se u narednim tekstovima.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Feđa
03.01.2021-10:19 10:19

Ako je sve tako onda je učknjeno krivični djelo utaje poreza, pa bi tužioc morao preduzete zakonske mjere

A Beograd
03.01.2021-10:33 10:33

Koliko vidim nema prijavljenih “hektara” stanova i poslovnog prostora(4) u elitnom dijelu Beograda njegove dvije ćerke. Nijesu one to zaradile, no on “od profesorske plate”.. I to samo u krugu od 100 metara. A koliki je Beograd. Đoko Orlandić

Jok mori
03.01.2021-11:28 11:28

i “najpošteniji” vole pare … a još ako mogu da ne potroše i žive na račun drugih … ihhh milina !!! KATNIĆU ĐE SI ???

Susanj
03.01.2021-14:14 14:14

Ovaj Klanjopod ničim ne zaslužuje da bude funkcioner. Ponašanjem je na nivo crkvenog fanatika kojem ,,nema druga” medju političarima u cijelom svijetu..Pričom o ,, pomjeranju planina” i ,,pričešćem protiv zaraze” , srozao se na nivo nauke zvane -babalogije. Sve to znaju i njegovi podržavaoci, ali trpe a na prigovore odgovaraju ,pa on je pošten….kad ono -utajivač poreza i skrivač(ćerkine) imovine …Po onoj da žena ne može biti malo trudna, tako ni osoba ne može biti malo (ne)poštena… ko potkrada , po bilo kom osnovu , nepošten je onoliko koliko mu dozvoljavaju prilike .Povećanjenm prilika, povećavaće se i nepoštenje., Ako je… Pročitaj više »

gagi
04.01.2021-08:11 08:11

A sto je “slabo”Podoljubu u “sprzenu zemlju” no evo Rukoljub Podoljub postade Krivoljub,voli cojek da “zakonski radi i zivi” vidi se iz prilozenog,a koliko li je jos tajnog i drugu osobu,nema “postenja ka iz Cuca” oprostite braco iz plemena Cuce,evo ce nam Krivoljub “osvijetliti obraz”,tako mu Bog pomoga kako posteno radi.