Portal Aktuelno objavio je danas apsolutno tačnu i iz više izvora provjerenu informaciju, da je mitropolit crnogorsko-primorski i lider svetosavskih partija u Crnoj Gori Amfilohije Radović pozitivan na koronavirus.

Povodom tih navoda Amfilohije se oglasio porukom sa Cetinja. Radović u poruci ne demantuje da je pozitivan na koronavirus, tvrdi da se dobro osjeća, ali naglašava da se u prethodnom periodu premorio, i da se trenutno odmara.

“Čujem da se mnogi brinu za zdravlje starog mitropolita crnogorsko primorskog, hvala Bogu on je krepak i čio. On se premorio penjući se na  Ćafu, treću svetu planinu Crne Gore, sa osvešta grobove onih koji su se žrtvovali za oslobođenje Kosova. Daklem mitropolit je u dobrom zdravstvenom stanju, odmara se na Cetinju i priprema se za nove trudove i podvige ako Bog da”, kazao je danas u video obraćanju Amfilohije koje možete pogledati na OVOM linku.

Odgovor na obraćanje lidera svetosavske opozicije u Crnoj Gori Amfilohija Rista Radovića portal Aktuelno objaviće sjutra.

guest
2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
ivan
ivan
03.10.2020-22:49 22:49

Стан’, полако, Рогоје, много ти је обоје!
“Пак нам здраво славни Црногорци!
Душмани им клањали се мишци,
која вазда своју вјеру брани
и браниће до суђена данка,
кад ће Христос пригледати своје!”
Петар II Петровић – Његош

Orson Vels
Orson Vels
04.10.2020-06:56 06:56

SRAMOTNO!!!