Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Adžić: Menadžment MUP-a posjetio policiju u Šavniku i Žabljaku

''Naš prioritet je princip istovjetnog djelovanja prema svim organizacionim jedinicama, bez obzira na veličinu teritorije koja je u njihovoj nadležnosti'', kazao je ministar

Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da sa komadirima stanica policije Žabljak i Šavnik razmijenim mišljenja o trenutnoj situaciji kada je u pitanju stanje bezbjednosti u ovim opštinama, poručio je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić nakon posjete ovim stanicama policije.

Kako je kazao, policija svoje aktivnosti u ovim opštinama preduzima profesionalno, rezultati su pohvalni, a zajednički je konstatovano da je potrebno snaženje kadrovskih kapaciteta i osavremenjivanje kako bi se došlo do još boljih rezultata u sprečavanju, ali i brzom rasvjetljavanju krivičnih djela.

“Komandiri su istakli da je ovo prvi put da organizacione jedinice policije u ovim opštinama posjeti menadžment MUP-a, te da se nakon 30 godina prvi put pruža prilika da se direktno iznesu izazovi sa kojima se susrijeću u radu”, saopšteno je iz MUP-a.

Foto: MUP
Foto: MUP

Naglasili su da smatraju da je upravo kvalitetna koordinacija i podrška neophodna za dobre rezultate.

“Naš prioritet je princip istovjetnog djelovanja prema svim organizacionim jedinicama, bez obzira na veličinu teritorije koja je u njihovoj nadležnosti”, kazao je ministar.

Jednako tako, zaključuje Adžić, važno nam je da svi službenici imaju mogućnost usavršavanja i napredovanja u skladu sa postignutim rezultatima, jer je to način da dodatno motivišemo policijske službenike.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve