Na današnjoj sjednici skupštinskog Administrativnog odbora podržan je prijedlog da se za predsjednika Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka AZLP izabere Sreten Radonjić, sadašnjeg direktora Agencije za sprječavanje korupcije.

Sreten Radonjić

Odbor je odlučio da predloži Skupštini i da za članove Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama imenuju Muhamed Gjokaj i Bojan Obrenović.

“Na danas održanoj 80. sjednici Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore 26. saziva, Odbor je u nastavku postupka imenovanja predsjednika i članova Savjeta Agencije za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama, a na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, utvrdio Prijedlog odluke”, objavljeno je na sajtu Skupštine Crne Gore.

Opozicija je napustila sjednicu prije glasanja, jer je vladajuća većina odbila da usvoji predlog da Radonjić bude saslušan prije odluke Odbora.

Atmosfera na Odboru bila je na ivici incidenta zbog verbalnog duela predsjednika Ljuiđa Škrelje i opozicionara Raška Konjevića, Milutina Đukanovića i Miluna Zogovića, ali su svi zajedno atmosferu vratili u radnu.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve