Srijeda, 7 Decembra, 2022
Rubrika:

Abazović: Pozdravljam akciju turske policije

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović pozdravio je akciju turske policije u kojoj su uhapšeni osumnjičeni da su umiješani u ubistvo osumnjičenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović pozdravio je akciju turske policije u kojoj su uhapšeni osumnjičeni da su umiješani u ubistvo osumnjičenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića 8. septembra.

“Samo jake institucije, uz političku volju i međunarodnu saradnju, mogu uspješno da se bore protiv organizovanog kriminala, sve dok svaki član bilo kojeg klana ne bude izveden pred lice pravde”, naveo je Abazović na Tviteru.

On je pozdravio akciju turske policije.

“Pozdravljam akciju turske policije koja je u saradnji sa crnogorskim kolegama uhapsila članove visokorizične organizovane kriminalne grupe i time zadala još jedan snažan udarac međunarodnom kriminalu. Nastavljamo dalje beskompromisnu borbu. Naši rezultati su vidljivi širom Evrope”, rekao je Abazović.

Gost na večeri Majkla Blumberga

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović bio je gost na večeri Majkla Blumberga, specijalnog izaslanika generalnog sekretara UN za klimatska rješenja, osnivač Bloomberg Philanthropies, 108. gradonačelnika Njujorka, dugo godina prepoznatog globalnog lidera u borbi protiv klimatskih promjena, saopšteno je iz kabineta Abazovića.

Večera je, kako su naveli, održana u okviru Samita inovacija o ekološkim rješenjima za ozdravljenje planete do 2030. godine.

“U fokusu rada filantropske organizacije Bloomberg Philanthropies su životna sredina, javno zdravlje, umjetnost, vladine inovacije i obrazovanje”, saopštili su iz kabineta Abazovića.

Pored domaćina Majkla Blumberga, Abazović je na pomenutoj večeri razgovarao, između ostalih, još i sa Sindi Mekejn, američka diplomata i supruga bivšeg senatora Džona MekejnaAnders Holč Povlsenom, danskim milijarderom i izvršnim direktorom kompanije Bestseler, ambasadorkom Ujedinjenog Kraljevstva u Sjedinjenim Američkim Državama Karen PirsDžeremi Farar, britanskim medicinskim istraživačem i direktorom kompanije Welcome Trust i mnogim drugima.

“Jačamo svijest o važnosti zaštite životne sredine, promovišemo zelenu Crnu Goru, jedinu ustavom određenu ekološku državu u svijetu. Privilegija je predstavljati Crnu Goru u ovako prestižnom društvu. Radimo za našu državu”, istakao je Abazović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
27.09.2022-19:15 19:15

Da ih ti ne pozdraviš Turska ne bi ništa uspjela. Sad si im ti folirantu da krila. A kod tebe u Crnu Goru, svaki dan fašistička prebijanja mladića na ulicama, učenici Mašinske škole napadaju šipkama učenike medicinske škole, policija i komunalna policija se tuku, bačaju bombne na kuće policajca, očajnici ulaze u revolverski obračun sa policijom, a policija odgovara na vatru i likvidira ih. Koje si ti zlo unio u Crnu Goru, bezlična osobo, bez duše, srca, znanja i dobrote. Sav si ogrezao u opasnim radnjama po Crnogorske građane. UJARU MALO!