Bez Socijaldemokrata nema vlasti u Podgorici

0

Socijaldemokrate Podgorice su na sinoć održanoj Konvenciji u Tuzima predstavile listu „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Podgoricu“.

 

Sa Konvencije je poručeno da će Socijaldemokrate nastaviti pobjednički niz koji traje već pune dvijegodine i zahvaljujući tome biti u prilici da i u naredne četiri godine budu jedan od oslonaca buduće gradske vlasti i rade za dobro i Malesije i Podgorice.

„Kako je potpuno izvjesno da nijedna lista na ovim izborima sama neće moći da formira vlast onda je posebno u tom kontekstu važan rezultat Socijaldemokrata odnosno buduća gradska vlast će zavisiti od toga šta će Socijaldemokrate uraditi nakon izbora. A kada je bilo šta zavisilo od Socijaldemokrata to je uvijek završavano na dobro Crne Gore i njenih interesa i tako će i ovoga puta biti. Siguran sam da ćemo i na ovim izborima pokazati snagu i da ćemo nastaviti da budemo jedina partija koja od parlamentarnih izbora konstantno raste.Preporučuju nas naši rezultati u aktuelnoj gradskoj vlasti u kojoj smo imali priliku i zadovoljstvo da participiramo.“ – kazao je potpredsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović.

Nosilac liste Socijaldemokrata dr Đorđe Suhih je kazao u da čitavoj Podgorici postoji jedan veliki osjećaj zajedništva što je izuzetno važno, jedna pozitivna energija i želja da se uradi nešto što će biti dobro za sve nas.

„Obično ovih dana svi dolaze kod vas i pričaju vam raznorazne priče obećavaju vam svašta i što se ne biste sjetili da im tražite i sve to prođe do izbora a poslije toga se nekako sve zaboravi. Vjerovatno ćemo slično pričati i mi, ali velika je razlika mi nećemo zaboraviti ono što smo rekli. Mi smo jedina partija na političkoj sceni u Podgorici koja je prvo svim građanima ponudila rezultate našeg dosadašnjeg rada, a tek nakon toga ono što ćemo uraditi u narednom mandatu. Nismo još doživjeli da neko apriori odbija da nas sasluša, da neko ne želi sa nama da razgovara ili da nam neko ne vjeruje i ne želi uopšte da nas sasluša. Nije to bilo lako na ovoj ozbiljnoj i raznovrsnoj političkoj sceni zaslužiti, ali mi to jesmo zaslužili. Zaslužili smo svojim radom, svojim odnosom prema građanima i prije svegasvojim moralnim ugledom i statusom“ – poručio je Suhih.

Predsjednik Socijaldemokrata i predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović je kazao da svi rezultati izbora koje su ostvarile Socijaldemokrate, otkad su osnovani kao partija, govore o tome da se talas socijaldemokratije širi Crnom Gorom nezaustavljivo.

„To nije rušilački mutni talas, to je talas blagostanja, talas čiste vode, jer mi u mutnoj vodi ne umijemio da se ponašamo. Mi tako šaljemo poruku građanima Crne Gore da sa nama nema neizvjesnosti, da sa nama nemanedoumica i da su sa nama potpunosigurni na čemu su i u kakvom su društvu. Gdje god da ste u Crnoj Gori sa Socijaldemokratama vi ste u pravom i najboljem društvu.

On je poručio da su najbolji rezultati postignuti upravo u onim segmentima lokalne vlasti u Podgorici koje su vodile Socijademokrate.

„Imamo najbolji izborni program i najbolju listu. Sastav dokazanih ljudi ostvarenih u svojim profesijama. Spoj mladosti i iskustva. Spoj smjernosti, mudrosti i pameti. Spoj energije i ambicije koju samo mladost može da donese. Ponosni smo na svakog mladog čovjeka i svaku drugaricu koju imamo na toj listi. Bez konkurencije najbolji nosilac liste“ – kazao je predsjednik Brajović.

Između ostaloga on je istakao da Socijaldemokrate mogu da sarađuju sa svima koji Crnu Goru smatraju svojom državom i koji su spremni da rade u njenom interesu.

Na Konvenciji su govorili i Sead Čirgić, Marko Rakočević, Emil Đokić, Samir Adžović i Marinko Ljuljđuraj.

Komentari

avatar